Over Wijnen van de Moezel

Wij zijn Wijnen van de Moezel, een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van wijn die direct afkomstig is van wijngoederen aan de Moezel.

Heb je op vakantie in de Moezelstreek kennis gemaakt met de lokale wijnen en wil je thuis opnieuw de smaak van uw vakantie proeven? Of ben je als wijnliefhebber enthousiast over frisse Rieslingwijnen, gemaakt van de ‘koningin der druiven’? In Nederland blijkt het vaak lastig om goede wijn uit de Moezel tegen redelijke prijzen aan te schaffen. In de supermarkt zijn de Moezelwijnen veelal de kwalitatief mindere literpakken onderin het wijnschap, terwijl het aanbod bij slijterijen en wijnhandels vaak relatief hoge prijzen kent. Wij willen graag elke Nederlander de mogelijkheid bieden om tegen redelijke prijzen wijn uit de Moezel te kopen zoals jij dat wilt. Bij ons zal je dan ook nooit een ‘minimum aantal flessen per bestelling’ terugvinden: wij hebben een mooi aanbod voor je samengesteld, het is aan jou om te kiezen welke en hoeveel wijnen je wil bestellen. Je kan ook voor het gemak gaan van reeds samengestelde pakketten, waarbij de wijnen uit het assortiment per wijngoed of smaakprofiel zijn gecombineerd.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Wijnen van kleine wijngoederen uit de Moezel in Nederland verkrijgbaar 
  • Simpel wijnen zoeken op smaak en wijnboer 
  • Bestellen van 1 tot 100 flessen, alles is mogelijk 
  • De keuze voor het gemak van samengestelde pakketten 
  • Verzending gratis vanaf 12 flessen

Wijnen van de Moezel is onderdeel van Vinetica en streeft naar het verkopen van eerlijke wijn voor een eerlijke prijs, zonder verassingen achteraf. Wil je meer weten over Vinetica? Kijk dan op www.vinetica.nl of mail naar info@vinetica.nl.

Vinetica en wijnenvandemoezel.nl zijn geregistreerd bij de Kvk onder nummer 51855100. Vinetica is gevestigd in Zwolle en houder van een officiële importvergunning van de douane.

Duik in het assortiment en ga direct naar de wijnen